Благодарим ви, че пазарувате при нас

При възникнали въпроси не се колебайте да се свържете с нас.  Към момента предоставяме два начина за плащане:

  Плащане в брой – стойността на поръчката се заплаща на куриера при доставката й;

  По сметка – стойността на поръчката се заплаща по банков път. След получаване на сумата по сметката на „ЛЕД КОРЕКТ” ЕООД, поръчката се изпраща по избраната от клиента куриерска фирма.

  Срок за доставка:

  Всички поръчки, направени до 16.00ч в работен ден и потвърдени след телефонно обаждане, се изпращат до 2 работни дни.
  Поръчки, направени след 16.00ч и потвърдени след телефонно обаждане, се изпращат до 3 работни дни.

  При избор „Плащане по сметка“ срокът за доставка започва да тече от момента, в който сумата е постъпила по сметката на „ЛЕД КОРЕКТ” ЕООД.

  При предаване на стоката

  Клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на посочения от клиента адрес за доставка.

  При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В този случай Клиентът е длъжен да обезщети www.ledcorrect.com за всички вреди и пропуснати ползи, включително и за всякакви други разходи извън разходите за доставка и връщане на стоката, настъпили вследствие на отказа.

  Клиентът има право да откаже

  получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

  • доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед;
  • цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена;
  • при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката, Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.